Tietoja

SukelluCopyright Adrian Staceyskoulu Go Down on vuonna 2013 perustettu yritys (Y-tunnus: 2556647-3). Yrityksen vetäjänä on PADI sukelluskouluttaja (MSDT #261020) Ville Karvanen.

Koko yrityksen koulutusideologian takana on kouluttaa räätälöidyn yksityisesti laitesukeltajia valmennusmenetelmällä – ei siis suuressa ryhmässä jolloin huomio pieniin yksityiskohtiin tai seikkoihin jää huomioimatta. Kursseilla opitaan takuuvarmasti turvalliseksi sukeltajaksi ja kurssit suoritetaan siellä missä asiakas on, silloin kuin asiakkaalle sopii parhaiten. Pääpainopiste on turvallinen sukeltaminen, kaikki lähtee suunnittelusta ja nosteenhallinnasta ja rakentuu näiden elementtien päälle noudattaen koulutusorganisaation vähimmäisstandardeja. Eli koulutus vastaa vähintään koulutusstandardia sisältäen kuitenkin paljon ekstraa tehden sukeltajista luottavaisia taitohinsa nauttien äärimmäisen paljon elementistä ja sukeltamisesta heti kättelyssä.

Ville
GO DOWN GO DOWN - VILLE KARVANEN0402Laitesukellusharrastukseni lähti eteenpäin vuonna 2005 Fun Dive Oy:n järjestämällä PADI Open Water Diver -kurssilla. Siitä lähtien olen askel kerrallaan edennyt taitojen ja tarpeiden kehittyessä aina PADI-kouluttajaksi asti. Matkan varrella olen hankkinut laitteet ja koulutuksen myös suljetunkierron laitteelle (VR Technologies Sentinel CCR). Minua henkilökohtaisesti kiinnostaa hylkysukellukset sekä muut vaativat kohteet kuten kaivos- ja luolasukellus, jotka ovat henkilökohtaisen koulutussuunnitelmani seuraavaat etapit. Myös va-kuvaus on eräs sukellusharrastukseni alalaji – erikoisuutena on pienten eliöiden kuvaaminen kuten ravut ja meri-etanat. Olen matkustanut mm. Filippiineillä, Thaimaassa, Egyptissä, Puolassa ja Norjassa. Sukellustyökokemusta olen tähän asti hakenut seuratoiminnan puitteissa sekä talvikaudella 2013-2014 olin Raya Group Asian freelancer-kouluttajana Khao Lakissa, Ao Nangissa sekä Koh Lantalla.

Sukellusluokitukseni

  • PADI MSDT (Master Scuba Diver Trainer) #261020 Specialityt: Peak Performance Buoyancy, Enriched Air, Deep Dive, Drysuit, Ice Diver, Wreck Dive
  • GUE Fundamentals (Tech pass)
  • TDI Decompression Procedures
  • IANTD Sentinel CCR Mod 1
  • DAN BLS & FA instructor
  • DAN On-Site Neurological Assessment Provider instructor
  • DAN Oxygen First Aid Provider instructor
  • DAN Aquatic Oxygen Provider instructor
  • DAN Neurological Assessment instructor
  • DAN Oxygen First Aid Provider instructor12552703_10153561402572600_8393038120163900998_n

 

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s