Advanced Open Water Diver

PADI Advanced Open Water Diver (AOWD) on laitesukelluksen jatkokurssi peruskurssin suorittaneille. Kurssi antaa sinulle valmiudet jopa 30 metrin syvyyksiin asti ja lisää taitojasi Suomen olosuhteissa.

Kurssin voi suorittaa kaikki Open Water Diver luokituksen omaavat terveet henkilöt. Kurssi koostuu 5 valinnaisesta sukellusosiosta, joista pakollisia on syväsukellus ja vedenalainen navigaatio. Muita suositeltavia Suomen olosuhteissa olevia osioita ovat kuivapukusukellus, yösukellus, nosteenhuippuhallinta sekä monitaso-/tietokonesukellus. Muita valinnaisia osiota ovat mm. hylkysukellus, va-valokuvaus, va-videokuvaus, etsintä ja nosto, venesukellus, vedenalainen luonto, va-skootteri sekä monitaso- ja tietokonesukellus. Olosuhteiden vuoksi vuoristosukellusta eikä AWARE-kalantunnistusta emme voi Suomessa järjestää.

Go Downin AOWD kurssi eroaa perinteisestä PADI AOWD -kurssista sillä, että kurssi sisältää myös luentoja, joissa käydään läpi syvällisemmin asioita, joita muissa keskuksissa ei käydä. Tämä antaa paremmat valmiudet suunnitella sukelluksia Suomen kaltaisissa kylmissä ja pimeissä vesissä.

Hinta: 400€ (ei sisällä laite- tai varustevuokria)

 PADI_horiz_col