Kausi 2014 avattu – siis kotimaassa


Noniin, viimeisetkin lumen rippeet on kohta saatettu muistoihin ja on aika valmisKoh Haa Lagoon, parasta Etelä-Thaimaassatautua kesäkauden sukelluksiin. Go Down oli kolme kuukautta talvikaudella kiinni koska Villehän se lähti Thaimaahan kouluttamaan ja ohjaamaan Raya Diversilla. Kolmen kuukauden aikana sukellustietokoneeseen pöllähti noin 130 sukellusta, tilastoihin monta uutta kortitettua sukeltajaa ja muistoihin jäi monet naurut mielettömän hyvistä asiakkaista sekä järjettömän kovista työkavereista.
Konkreettisena tulijaisina reissulta oli MSDT luokitus eli Master Scuba Diver Trainer sekä monta uutta erikoiskurssia, jotka jo nyt ovat Go Downin valikoimissa:

Jo ennen Thaimaan reissua valikoimissa oli nitrox ja nosteenhallinta erikoiskurssit.

Mikäli ensi talven etelän reissu on varattu ja sukelluskortitus puuttuu niin suosittelen kokemuksesta suorittamaan peruskurssin siirtopapereilla jo Suomessa. Tällöin tehdään kurssiluennot, loppukoe ja allasosuudet Suomessa ja perillä kohteessa mennään siihen isompaan altaaseen eli mereen hoitamaan sinetti päälle ja jää aikaa myös lomailuun tai vielä paremmin aikaa sukeltaa enemmän! Tuossa muutama viikko sitten näin tehtiinkin kun Anu lähtee Egyptiin sukeltamaan viikoksi DTF:n Radikal Resor partyboat-livarille maaliskuun vaihteessa.

Ei muutakuin let’s GO DOWN ihmiset!

Ota yhteyttä tästä.